Persbericht: Voorstelling “De Gebreurs Peters Revue” en BCL treffen 2020 uitgesteld naar 2021

Helaas is na lang wikken en wegen door het BCL bestuur, de Veldjmuus, de gebroeders Peters en Theater De Oranjerie gezamenlijk besloten om de voorstelling “De Gebreurs Peters Revue” en het BCL treffen in 2020 niet door te laten gaan.

Door de social distancing maatregelen in verband met het coronavirus is het onmogelijk om de 800 bezoekers per avond voor de Gebreurs Peters in de theaterzaal van De Oranjerie en de verwachte 1.750 bezoekers op de zondag tijdens het BCL treffen te verwelkomen.

In goed onderling overleg is besloten om de 3 geplande voorstellingen van de Gebreurs Peters en het BCL treffen een jaar uit te stellen. Gekochte kaarten voor de shows van de Gebreurs Peters blijven geldig voor de voorstellingen die nu gepland staan op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021. Dus als voorbeeld als u dit jaar een kaart heeft voor de woensdag is die het volgend jaar ook voor de woensdag. Het BCL treffen zal volgend jaar gehouden worden op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021.

Theater De Oranjerie zal op korte termijn alle bezoekers die kaarten hebben gekocht persoonlijk per mail of post informeren.