Angeliek Peulen 35ste Wienkeuningin Veldjmuus

Angeliek Peulen is zaterdagavond in een bomvol moezepelies door grootvorst Dré Peters en politicus Jos van Rey geinstalleerd als 35ste Wienkeuningin van De Veldjmuus.

De 42 jarige Angeliek is in het dagelijks leven manager bij Blokker in Geleen. Angeliek is geen onbekende in de Remunjse vastelaovend. Haar broer John was jubileumprins en jeugdvorst van de Veldjmuus. Nichtjes Kelly en Nicole waren Wienkeuningin en neven Randy, Patrick en Dylan waren jeugdprins. Grote prins waren de ooms Ben, Frans en Koos. Peetoom Dré is grootvorst. Ouders Gerda en Harry Peulen waren in het verleden exploitant van het Moezepelies.  Ook had Angeliek een rol als sjuutkeuningin. Angeliek is trotse moeder van Jill, Dean en Joey en bevriend met Tobie Ouderdorp.

Als,secondante koos Angeliek voor Sjuul Geraedts, 21 lentes jong en werkzaam bij de Big Bazar in het retailpark. Sjuul, nazaat van de tak Geraedts die in Roermond e.o. tientallen voorgangers leverden in de vastelaoveswereld. Sjuul is de vriendin van Rick Jansen.